YEŞİM TAŞI YÜZ MASAJ ALETİ NASIL KULLANILIR?

Mutluluk taşı olarak bilinen yeşim taşı, son günlerde cilt bakımının vazgeçilmez ürünleri arasına girmiştir. Yeşim taşı cilde uygulanarak, cilt yüzeyinin daha pürüzsüz hale gelmesine yardımcı olur. Çin’de ilk olarak uygulanmaya başlayan yeşim taşı, vücuttaki toksinleri atmak için ve cildin daha parlak görünmesi amacıyla  kullanılır. Küçük silindir şeklinde üretilen bu masaj aletinin faydaları düzenli kullanım sonucunda etkili bir hale gelir. Son yıllarda popüler bir hale gelen cilt bakım ritüelleri pek çok kullanıcı tarafından merak edilen ritüeller arasındadır. Yeşim taşının kullanımı oldukça kolaydır. Yüzünüze masaj yapmadan önce cildinizin ihtiyacına göre nemlendirici krem veya yağ kullanmanız gerekir. Sonrasında masaj aletini kullanmaya başlayabilirsiniz. Yeşim taşı yüz masaj aletini, yüzünüzde yukarıya doğru hareket ettirerek kullanmalısınız.

Cilde uyguladığınız nemlendirici kremin veya yağın etkisi ile yeşim taşı yumuşak bir şekilde cilde masaj yapar. Uygulanan ürünlerin cildinize daha etkili bir şekilde nüfuz etmesi açısından oldukça faydalı bir üründür. Yeşim taşı yüz masajı aleti kullanımı sırasında yapılan hatalardan bir tanesi de tek seferde cilde sürülmesi durumudur. Masaj aletini daha kısa mesafelerde sık sık uygulama yaparak kullanılması gerekir. Yeşim taşı masaj aletini kullanmadan önce cildin temizlenmesi önemli bir etkendir. Bu masaj sayesinde cilde sürülen nemlendirici kremler, cilt bakım kremleri veya cilt yağları daha kısa sürede emilir ve istenilen etkiyi yaratır. Hakiki yeşim taşı ile yapılmış olan masaj aleti çeşitleri, kadınlar tarafından çok sık tercih edilen ürünler arasındadır. Her yaşa uygun olan bu ürünü kadınlar ve erkekler güvenli bir şekilde tercih edebilir. Kullanımı sonrasında etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. 

YEŞİM TAŞI YÜZ MASAJ ALETİ NEDİR?

Yeşim taşı yüz masaj aleti, özel olarak tasarlanmış ve silindir şekilli bir masaj aleti görevi görür. Doğal olan yeşim taşı cildi daha pürüzsüz hale getirir aynı zamanda ütülemeye ve yukarıya doğru cildinizi kaldırmaya yardımcı olur. Yeşim taşı genel olarak küçük ve büyük silindirik şekline sahiptir. Büyük boyutlarda tasarlanan bu ürün genellikle yüz ve boyun bölgesinde çok fazla kullanılır. Küçük olan yeşim taşı masaj aleti genellikle gözaltı çevresinde sıklıkla tercih edilir. Genellikle orjinal yeşim taşı seçenekleri, farklı boyutlarda üretilir. Çeşitleri ve renkleri birbirleriyle her zaman farklılık gösterir. Bütün yeşim taşı masaj aletlerinin göreve aynıdır. Yeşil, pembe ve mor yeşim taşı gibi çeşitleri istekleriniz doğrultusunda tercih edebilirsiniz.

Tercihlerinize göre seçeceğiniz beyaz yeşim taşı ve diğer tüm renklerde olan ürünler büyük ve küçük olarak sınıflandırılır. Genellikle yeşil yeşim taşı rengi kullanılsa bile, seçimler arasında pembe yeşim taşı çeşitlerini de çok sık bulabilirsiniz. Farklı seçenekler arıyorsanız eğer sarı yeşim taşı rengini de tercih edebilirsiniz. Genellikle kırmızı ve siyah yeşim taşı modelleri de oldukça mevcuttur. Bu çeşitlerin yanında kırmızı yeşim taşı seçeneklerini de değerlendirme aşamasına alabilirsiniz. Cilt bakım rutini için jade roller arıyorsanız eğer mavi yeşim taşı ve diğer renkli yeşim taşlarını da değerlendirebilirsiniz.

Dünyanın pek çok yerinde farklı şekillerde kullanılan yeşim taşının faydaları oldukça fazladır. Genellikle doğal bir kaynak olmasından ziyade, içeriğinde bulunan mineraller, cilt üzerinde önemli bir katkı sağlar. Yeşim taşı, düzenli bir şekilde ve birkaç dakika yapıldığı zaman oldukça etki edildiği gözlemlenir. Yeşim taşı masaj aletini düzenli bir şekilde uygulandığı zaman yaklaşık olarak 4 dakika kullanılması gerekir. Dört ya da 5 dakika uygulama yapıldıktan sonra üzerinde yumuşama ve rahatlama hissedilir. 

Genellikle cilt bakım kremleri kullandıktan sonra birkaç dakika bekleyip daha etkili bir çözüm sağlaması için kullanılmalıdır. Küçük bir silindir halinde tasarlanmış olan bu ürünü dikkatli bir şekilde cilde uygulamak gerekir. Vücudun farklı bölgelerinde kullanılan bu alet, dikkatli bir şekilde kullanılmalı ve kullanılan bölgeye fazla bastırılmadan masaj yapılmalıdır. Vücudun değişik bölgelerine yerleştirilerek ve bir süre bekletilerek uygulanması gerekir.  

YEŞİM TAŞI YÜZ MASAJ ALETİNİN FAYDALARI NELERDİR?

Yeşim taşı masaj aletinin faydaları uygulama sıklığına, cilt yapısına ve diğer hususlara göre farklılık gösterir. Düzenli kullanım sonucunda kullanıcılar tarafından etkili sonuçlar elde edilir. Ürünün faydaları, cilt yapısı ve kişinin genetiği doğrultusunda büyük farklılıklar gösterir. Yeşim taşının sağladı doğal enerji sayesinde, yüz ve boyun kısmına gösterilen ilgi, kısa bir sürede fark edilir. Genellikle sabah ve akşam uygulanan cilt bakım rutinlerine dahil edilmesi durumunda masaj aleti, temizleme ve krem sürme işlemlerinden sonra kullanılır. Düzenli kullanım sonucunda cildiniz üzerinde olumlu sonuçlar yaratmasını sağlayabilirsiniz. Yeşim taşı yüz masajı aleti faydaları arasında bir çok husus bulunur. İşlenmemiş ve orjinal yeşim taşı, doğru uygulandığı zaman cildin kalitesini artırır.

Yeşim taşının faydaları arasında görülen diğer etkenler arasında, gözenekleri açma ve gözenekleri temizleme özellikleri de bulunur. Orijinal içeriği sayesinde düzenli kullanım sonucunda, cilde pürüzsüz görünme ve aydınlık ve parlaklık sağlar. Yeşim taşı özellikleri ile yapılan düzenli masajlar, yerçekimine karşı etkilidir. Yaşlanma karşıtı sebebiyle yaşanan sarkmaların önüne bir nebze de olsa geçebilir. Düzenli masaj, her zaman ince çizgilerin açılmasını ve karışık bir görünümün daha fresh görünmesine yardımcı olur. Masaj uygulaması göz çevresi ve elmacık kemikleri düzenli bir şekilde uygulandığı zaman, bu bölgelerde bulunan fazla yağları vücuttan atmaya yardımcı olur. 

Soğuk uygulandığı zaman cilt üzerindeki kan dolaşımı yavaş yavaş hızlanır. Düzenli bir kullanım sonucunda gözaltı morluklarının hafifleştiğini de gözlemleyebilirsiniz. Kişisel bakım kategorileri arasında bulunan bu ürün, cilt bakım cihazı ve yüz masajı aleti kategorileri arasında incelenir. Sinir sistemine rahatlatıcı bir etki eder ve toksinleri vücuttan atar. Vücuttaki gerginliğin azaltılması ile birlikte zihinsel olarak kullanan kişiyi rahatlatır. 

YEŞİM TAŞI YÜZ MASAJ ALETİ NE ZAMAN KULLANILIR?

Yeşim taşı yüz masaj aleti cilt konusunda meydana gelen sağlık sıkıntıları açısından çok sık kullanılır. Güzel ve pürüzsüz bir cilde kavuşmak için, cilt problemleri ortaya çıktığı zaman değerlendirilir. Elmacık kemikleri ile birlikte gözaltında bulunan yağların birikmesi sebebiyle çok sık tercih edilir. Yüz bölgesine uygulanan cilt bakım kremlerinden sonra, hafif bir şekilde masaj şeklinde yeşim taşı, yüz ve boyun bölgesinde kullanılır. Cilt bakım kremlerinin daha hızlı bir şekilde etki etmesine yardımcı olan yeşim taşı oldukça faydalı bir üründür. Göz çevresinde bulunan kırışıklık ve benzeri sıkıntılar ortaya çıktığı zaman tercih edilir. Sinüzit ve benzeri sağlık sıkıntıları ile karşılaşıldığı zaman çok fazla tercih edilen ürünler arasında bulunur.

Yüzdeki farklı bölgelerin kırışması ve çizgiler ile birlikte sarkmalar meydana geldiği zamanda değerlendirilir. Bu gibi sıkıntılar ortaya çıktığı zaman kullanılması gereken en önemli masaj yöntemleri arasındadır. Bu masaj aletinin en önemli etkisi hücreleri yenilemesi ve kan akışının daha hızlı olması açısından fayda sağlar. Ölü hücrelerin vücuttan atılması ile birlikte, yeni hücrelerin oluşumuna önemli bir etki sağlar. Böylece cildin daha genç, pürüzsüz ve gergin görünmesine yardımcı olan yeşim taşı yüz masajı aleti, ihtiyaç durumunda çok sık kullanılan ürünler arasındadır.